דקר בזיתים שחורים
דקר שלם מנוקה במשקל 800-1000 גר'
פטרוסלינון קצוץ
100 גר' זיתים סגולים, רצוי מזן "קלמריה"
2 כפות חמאה
3 גבעולי רוזמרין
1 כפית מלח
4 שיני שום
פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל250 מעלות. ממלאים את חלל הדג ברוזמרין, שום, מלח ופלפל. מרפדים את תבנית האפייה
בנייר אלומיניום ומניחים בה את הדג, מפזרים סביבו את הזיתים, מורחים עליו חמאה ומכסים בנייר
אלומיניום. אופים בתנור במשך 40 דקות בערך, או עד שהבשר שליד שדרת הדג יהיה עשוי. מקשטים
בפטרוסלינון ומגישים.
תגיות:
דגיםמתכונים- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של דורין
- אודות דורין
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- סדנאות ומתכונים
- אין אונות בגברים – לפני שמתמכרים לויאגרה וסיאליס
- נזידי דגים
- סרדינית בחרדל ובשמיר
- סרדינים בתחמיץ
- מולית ברוטב ריחן
- לוליגו ממולא
- לברק חלק
- חסילונים בשומשום
- דקר בזיתים שחורים
- דיונון מטוגן
- איך להכין גומפר טורפני
- איך להכין דג בקלה
- איך להכין שרימפס
- איך לאפות דג בתנור
- איך לצלות דג בגריל
- שיטות להכנת דג
- איך לטגן דג
מאמרים נוספים של דורין
- איך מכינים קישוטים מגזר
- איך מכינים פרחי צנונית
- מניפת אבוקדו
- פרחי פלפל חריף
- איך להכין עגבניית חמניה?
- איך להכין סלסילת תפוחי אדמה?
- איך מכינים ביצים ממולאות?
- מתכון לסלט צרפתי
- איך להכין סלסילת לימון?
- ספינת מלפפון
- טוסט מלבה
- קרוטונים
- צורות מלימון
- צורות מעגבניה
- קישוט מעגבניה
- סלסולי קישוא
- תרד בתבנית אישית
- פיטרייה מסוגננת
- כוכבי גזר
- איך מכינים פרפרי לימון?