סלט תירס עם גבינה צהובה ופלפלים
מצרכים מתאים ל- 6 מנות
2 פלפלים אדומים קטנים או גמבות, מנוקים מגרעינים
2 פלפלים ירוקים קטנים, מנוקים מגרעינים
2 גבועלי סלרי עלים
120 גרם גבינה צהובה
11 עלי חסה מנוקים
700 גרם תירס
תחמיץ שלט פשוט ( 3 כפות חומץ, מלח פלפל, 1/4 שמן)
אופן ההכנה
1. חותכים את הפלפלים, הסלרי והגבינה הצהובה לרצועות דקות ואחר כך לקוביות קטנות. חותכים את החסה לרצועות
2. מסננים היטב את התירס מן הנוזלים
3. מכינים תחמיץ על ידי טריפת כל חומרי התתחמיץ יחד טועמים עדי לתקן את התיבול.
4. זמן קצר לפני ההגשה מערבבים את חומרי הסללט בקערה ומוסיפים תחמיץ בכמות שתרטיב אותם. מערבבים היטב וטועמים כדי לתקן את התיבול. מגישים מיד. אפשר
להכין את הסלט שעה או שעתיים מראש ולשמור אותו במקרר אולם את עלי החסה רצוי להוסיף ממש לפני ההגשה.
תגיות:
סלט- מאמרים דומים
- מאמרים נוספים של Spring
- אודות Spring
- מידע נוסף
מאמרים דומים
- היתרונות של מגשי אירוח
- האם מגשי אירוח מתאימים לכל אחד?
- סדנאות ומתכונים
- 10 עובדות מפתיעות על הזקפה הגברית
- דרך החושים- סדנאות בישול חווייתיות :)
- שבבי שקדים
- קשר גזר
- עניבות ירק
- מניפת חצילון
- עיטורי שוליים ממלפפון
- כוכבי קישוא
- קקטוס גזר
- קישוטי צנונית
- סביבוני צנונית
- קישוטי חמאה
- סלילי מלפפון
- משולשי פלפל אדום
- מברשות בצל ירוק
- שושנת מים מבצל
- הדרים מפותלים